• Mladi ragbisti Dinama sjajni i proteklog vikenda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda kadeti Dinama (U16) pobedili su rezultatom 30-20 (10-8) odgovarajuću ekipu Borca iz Starčeva u utakmici Kupa Srbije. 

    Petlići Dinama (U12) bili su ubedljivo prvi na četvrtom turniru Kupa Srbije za petliće koji je održan u našem gradu. Najmlađi ragbisti našeg grada pobedili su Rad (10:0), Vojvodinu (30:0) i Loznicu (20:0).

    Seniorski tim Dinama bio je peti na prvom turniru u ragbiju 7 koji je održan na Adi Ciganliji. Seniori su izgubili od Rada i Partizana, a u utakmici za peto mesto pobedili su Torpedo iz Mlave.

    – Naš seniorski tim je podmladjen i njih tek očekuju pravi rezultati,to dokazuje i omladinska škola gde u svim mladjim kategorijama Dinamo beleži dominaciju istakao je Đorđe Gavrilović sef stručnog štaba.

     

     

     

    Proteklog vikenda kadeti Dinama (U16) pobedili su rezultatom 30-20 (10-8) odgovarajuću ekipu Borca iz Starčeva u utakmici Kupa Srbije. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]