• Najbolji sportisti Pančeva u 2014.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Jelena Petrov i Davor Perak su najbolji sportisti Pančeva u 2014. godini u izboru Sportskog saveza našeg grada. Kapiteni i dugogodišnji članovi Ženskog odbojkaškog kluba “Dinamo”, odnosno Košarkaškog kluba “Tamiš” su osvojili priznanja posle nekoliko godina dominacije sportista koji se bave pojedinačnim sportovima.

    Uz njih je i Atletski klub “Dinamo” kome je pripalo priznanje za najbolji klub u ovoj godini. Ženski rukometni klub “Pančevo” nema poraz u ovoj sezoni, te je nagradu za najboljeg trenera osvojio strateg ovog kolektiva Ivan Petković. Atletičarka “Dinama” Jelena Novaković je najperspektivnija sportistkinja, dok je u muškoj konkurenciji ovu titulu osvojio član Kajak kanu kluba “Pančevo” Ivan Stojanović. Među mladim sportistima u protekloj godini se najviše istakao vrsni šahista i stonoteniser Marko Milanović, dok je najbolji veteran teniser Dejan Dubajić, koji se nalazi među prvih trideset tenisera sveta starosti preko 40 godina. Da jedan klub u Pančevu može da bude uspešan pokazao je Zoran Naumković, član Fudbalskog kluba “Železničar”, koji je proglašen najboljim sportskim radnikom.

    Specijalne nagrade za promovisanje vrednosti u oblasti sporta dobili su: automobilista Dušan Borković, plivačica Anja Crevar, fizioterapeut i ragbista Andrija Parčetić, triatlonci Vladimir Savić, Lazar Filipović i Vladimir Stojsavljević, Klub ekstremnih sportova “Vir”, Zoran Rajačić član US “Srpska Sparta”, kao i medijiske kuće “Pančevac”, RTV “Pančevo” i internet portal Poluvreme.

    Specijalne nagrede su dodeljene i klubovima koji su u ovoj godini proslavili jubileje svog postojanja, a to su: Stonoteniski klub “Pančevo”, Fudbalski klub “Mladost” iz Vojlovice, Rukometni klub “Jednstvo” iz Kačareva, Društvo za telesno vaspitanje i sportsku rekreaciju “Partizan”, Fudbalski klub “Mladost” iz Omoljice i Triatlon klub “Tamiš”.

    Sportski savez je i ove godine dodelio nagrade najboljima u oblasti školskog sporta, pa su laureate namenjene najsvestranijim sportistima poneli džudistkinja Andrea Stojadinov i fudbaler Milan Gajić. Najuspešnija škola je Medicinska škola “Stevica Jovanović”, najbolji pedagog je Dragan Jovanović iz Osnovne škole “Miroslav Antić”, dok je direktorka ove škole, Dragana Krstić još jednom proglašena direktorom koji na najbolji mogući način podstiče i omogućava deci da se bave sportom.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]