Džudo turnir u Kačarevu Foto: Miloš Sekulović
Sport

Održan veliki džudo turnir u Kačarevu: Više od 30 medalja za takmičare iz našeg grada

Pančevo, Pon, 06/05/2019 - 10:16
Aleksandar StojkovićKačarevo je bilo centar džudo dešavanja u Srbiji proteklog vikenda. Preko tri stotine takmičara iz Rumunije, Mađarske, Republike Srpske i Srbije stiglo je u ovo mesto kako bi učestvovalo na prvom međunarodnom džudo turniru "Kačarevo open"

Džudisti klubova iz našeg grada osvojili su 32 medalje i to pet zlatnih, 11 srebrnih i 16 bronzanih medalja, dok su klubovi osvojili četiri pehara - DžK Dinamo kao najusepešnija ekipa turnira i sveukupni pobednik, kao i u kategoriji mlađih poletaraca i starijih poletaraca, dok je ekipa DžK Jedinstvo osvojila pehar kao najuspešnija ekipa mlađih pionirki.

Reči organizatora Saše Anđelovića nam otkrivaju mnogo toga:

- Veliki napor i trud su doveli do organizacije ovog turnira, izuzetno sam ponosan što smo uspeli da animiramo 32 ekipe  iz zemlje i okruženja koje su došle da uveličaju ovu manifestaciju. Takođe izvršili smo i promociju "inkluzivnog džudoa" prvi put na ovakvim turnirima u Srbiji. Obezbedili smo nagrade za prvih deset ekipa u ukupnom  plasmanu u vidu tabli slanine koja je i brend našeg mesta. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim gostima, roditeljima i prijateljima kluba bez kojih bi naš trud bio uzaludan, rekao je Anđelović.
MarketingNajnovije vesti