• Pančevac Aleksa Rakonjac osvojio srebrnu medalju na međunarodnom turniru

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Mladi strelac SD Pančevo 1813 Aleksa Rakonjac osvojio srebrnu medalju u konkurenciji juniora na 7. Međunarodnom turniru – memorijalu „Ištvan Poljanc“ koji je održan na strelištu Vojne akademije.
     
    Aleksa Rakonjac je bio drugi u gađanju puškom rezultatom od 622,6 krugova i stekao kategorizaciju sportiste nacionalnog ranga. Istim rezultatom je nastupio na četvrtoj poziciji u konkurenciji seniora , a nakon finala, morao je da se zadovolji istim četvrtim mestom, mada mu je za medalju nedostajalo 0,9 kruga.
     
    Nastupili su i mladi pištoljaši koji su u konkurenciji juniora osvojili sledeće pozicije: Marko Ninković je sa 540 krugova deseti, Velimir Ninković je sa 534 dvanaesti a petnaesti je Stefan Kešišjan sa 528 krugova.
     
    Narednog vikenda juniori i seniori putuju u Novi Sad na prvo kolo Kupa SS Srbije, a pioniri, kadeti, i mlađi juniori  će nastupiti na prvom kolu Lige Vojvodine u Pančevu.
     
     

    Proteklog vikenda je u Beogradu na strelištu Vojne akademije, održan 7.međunarodni turnir- memorijal “Ištvan Poljanac“, na kojem je nastupilo četiri takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]