Trka u donjem vešu printscreen
Sport

Pančevac najbrži na trci u donjem vešu (VIDEO)

Izvor: 
Novosti Ned, 23/02/2020 - 09:23

Sedamnaestogodišnji Pančevac Aleksandar Dugić, bio je najbrži na trci u donjem vešu koja je održana u subotu na Dinavskom keju u Beogradu. Ovi neobični trkači su se nadmetali na stazi dugoj 1600 metara.

Jači pol obučen samo u bokserice, a hrabre dame u gaćice i brushaltere iznenadili su građane koji su u subotu šetali Dorćolom. Trening zagrevanja pred trku, prolaznici su pomno pratili. Komentarisali su i kostime takmičara, koji su svoj izgled "začinili" maskama za lice, perikama, i drugim zanimljivim rekvizitima poput plašta, objavile su Novosti

Start je sviran tačno u podne, a najbrži među takmičarima bio je tinejdžer Aleksandar Dugić, kome je ovo bio prvi put da trči u donjem vešu.

- Ovo je prvi put da trčim u boksericama - rekao je ovaj Pančevac kroz osmeh. - Treniram atletiku u klubu Panonija Pančevo, pa mi nije bilo teško da istrčim ovu milju.

U kategoriji dama, na cilj je najbrže stigla Jovana Kulušić (23) iz Rume. Želela je da se oproba u trčanju na ovoj kratkoj relaciji, i u tome je uspela.

Organičenja za prijavljivanje nisu postojala i učešće je bilo besplatno. Svako ko je bio spreman da se skine i trči na hladnoći bio je dobrodošao.

Među hrabrim damama bile su ćerka i majka, Teodora Jović (13) i Natalija Karanović (43).

Da su vremenski uslovi za trčanje bili idealni, potvrdio je Lazar Pavlović (39), koji je osim gaća na sebi imao još i leptir-mašnu.
MarketingNajnovije vesti