• PANČEVAČKI SPORTSKI KUTAK: Podela bodova u derbiju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sponozor rubrike:Dom

    U 11.kolu Srpske lige-Vojvodina Železničar i Radnički 1912 iz Sombora odigrali su nerešeno 1-1,poluvreme 1-0.

    U još jednom derbiju na svom terenu fudbaleri Železničara nisu uspeli da osvoje ceo plen.Bili su bolji u prvom poluvremenu i to je lepim golom krunisao Danilo Kovačević. Goste to nije pokolebalo i u nastavku meča oni diktiraju tempo.Iz slobodnog udarca sredinom drugog poluvremena stižu i do izjednačenja.Znalački su do kraja utakmice čuvali svoju mrežu i iz Pančeva odnose bod koji im daje nadu da će moći da se uključe u trku za najviši plasman. Železničar je zadržao prvo mesto na tabeli, ali sad Bačka iz Subotice zaostaje samo tri boda.Trener pančevačke ekipe Dušan Jevrić je istakao da je važno da se bodovi osvajaju i da je cilj za početak osvajanje jesenje titule.
     
    Na Gradskom stadionu Dinamo je u subtu savladao ekipu Hajduka iz Kule sa 2-1. Pančevci su nastavili pobedonosni niz i dobru igru golom je u prvom poluvremenu krunisao Nemanja Ahčin.I u nastavku meča Pančevci su bili bolji rival na terenu,a Stefan Milojević je već u 55.minutu udvostručio prednost. U finišu susreta gosti su uspeli da postignu počasni gol, što nije umanjilo radost domaćih fudbalera koji u poslednjih pet kola pod vođstvom Žarka Todorovića imaju skor od četiri pobede i jednog nerešenog rezultata.

    U 4. kolu Košarkaške lige Srbije Tamiš je teže nego što se očekivalo pobedio OKK Beograd sa 78-72, i to tek posle produžetka.

    Znali su izabranici trenera Bojana Jovičića da neće biti lako protiv ekipe koja još nije pobedila u prvenstvu i zaista gosti su stigli u Pančevo bez bele zastave rešeni da ostavre prvi trijumf. I bili su veoma blizu da ostvare svoj cilj.Od početka su imali rezultatsku prednost, da bi četiri minuta pre kraja utakmice stekli prednost od 9 poena.Međutim, domaći košarkaši se nisu predavali i za samo jedan minut su koševima Čabrila, Vasića i Nikolića napravili seriju od 7-0.Ušlo se u neizvesnu završnicu i posle regularnog toka meča bilo je 68-68. U dodatnih pet minuta produžetka veće samopouzdanje imali su košarkaši Tamiša koji, ipak nisu dozvolili iznenađenje.Odmah prave razliku od 6 poena koju iskusno čuvaju, da bi na kraju na semaforu pisalo TAMIŠ-OKK BEOGRAD 78-72.Najefikasniji na utakmici bio je Predrag Prlja sa 20 koševa,a raspoložen je bio i Miloš Nikolić koji je postigao 15 poena. U sledećem kolu Pančevci će biti do sad na najvećem iskušenju, jer putuju u Čačak, gde će odmeriti snage sa liderom na tabeli, Borcem koji do sad ne zna za neuspeh.

     

     

    U 11.kolu Srpske lige-Vojvodina Železničar i Radnički 1912 iz Sombora odigrali su nerešeno 1-1,poluvreme 1-0.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]