• Pančevački strelci nižu uspehe i osvajaju medalje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Proteklog vikenda je u Smederevu održano 3.kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije za kadete u trostavu 3 x 20 dijabola vazdušnom puškom na kojem je nastupila Iva Rakonjac i osvojila bronzanu medalju u konkurenciji kadetkinja i novih 8 bodova za finale.
     
    U isto vreme je u Novom Sadu održano treće kolo Kupa Streljačkog saveza Srbije  malokalibarskim oružjem, Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od 571 u trostavu 3×20 malokalibarskom puškom u kategoriji juniora i četvrto mesto u finalu seniora i bodove za učešće u oba Finala Kupa.
     
    Marko Ninković je osvojio bronzanu medalju sa 524 kruga u kategoriji seniora sa 60 metaka malokalibarskim pištoljem slobodnog izbora, a srebrnu medalju sa 542 kruga u kategoriji juniora malokalibarskim sport pištoljem 30 +30 metaka, dok je njegov brat Velimir osvojio bronzanu medalju sa 529 krugova.
     
    Stefan Kešišjan je sa oba pištolja osvojio četvrto mesto, ali i  nove bodove za Finale Kupa Streljačkog saveza Srbije , koje će biti održano narednog vikenda u Novom Sadu. 
     

    Proteklog vikenda je u Smederevu održano 3.kolo Kupa SSS za kadete u trostavu 3 x 20 dijabola vazdušnom puškom na kojem je nastupila Iva Rakonjac i osvojila bronzanu medalju u konkurenciji kadetkinja i novih 8 bodova za finale.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]