• Pančevački veslači uspešni u Omladinskoj ligi Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Beogradu na Adi Ciganliji , u subotu 22. aprila, održano je I kolo Omladinske lige Srbije. Na regatnoj stazi na kojoj će u septembru biti održano Svetsko prvenstvo u veslanju naši najbolji kadeti i pioniri veslali su za nove bodove i što bolji plasman u okviru  Omladinske lige Srbije.

    Za Veslački klub Tamiš bodove su osvojili Nikolina Gerstner u skifu za kadetkinje i Bogdan Manić i Kosta Vujko u dubl skulu za pionire.

    Nikolina Gerstner koja iza sebe ima već dve godine veslačkog staža uspešno i rutinski je izveslala kvalifikacije i svojim prvim mestom u grupi izborila pravo da se u finalu bori za jednu od medalja. U finalnoj trci Nikolina je od samog starta povela žestoku borbu za medalje sa veslačicama iz Partizana i Palića. Sigurnim zaveslajem Nikolina je ušla druga u cilj iza Lene Petrović iz Partizana i svojoj kolekciji medalja pridodala još jednu srebrnu.

    Svoj prvi zajednički nastup na trkama mladi veslači Tamiša Bogdan Manić i Kosta Vujko su obeležili bronzanom medaljom u finalnoj trci. Posle kvalifikacionih trka gde su kao drugi obezbedili mesto u finalu pokazali su svojim borbenim veslanjem u  finalnoj  trci da se radi o perspektivnim mladim pančevačkim veslačima.

    U Beogradu na Adi Ciganliji , u subotu 22. aprila, 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport