• Pančevci pozdravili svetske šampione u fudbalu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Oko tri stotine Pančevaca, među kojima je najviše bilo mališana, došlo je na Gradski stadion da pozdravi Kačarevca i Pančevca, reprezentativce Srbije u fudbalu, Nemanju Antonova i Milana Gajića, osvajače zlatnih medalja sa Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina. Osim čestitki za osvajanje svetske titule, prisutni su iskoristili priliku da se slikaju sa svetskim prvacima u fudbalu, da uzmu autograme, a oni najmlađi i da ‚‚ukradu” neki savet kako se dolazi do svetskog vrha. Milanu Gajiću i Nemanji Antonovu ovom prilikom su čestitali i njihovi nekadašnji treneri, saigrači, kao i profesori i razredne starešine.

    Svečani doček za omladinske reprezentativce na Gradskom stadionu organizovao je Fudbalski klub ‚‚Dinamo” u kojem su nastupali u mlađim uzrasnim kategorijama. Bekovski tandem Srbije i OFK ‚‚Beograda” Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva, primio je u svom kabinetu i uz čestitke na izvanrednom uspehu uputio reči zahvalnosti zbog načina na koji su na Novom Zelandu predstavljali našu zemlju.

    Posle fantastičnog dočeka u Beogradu pred preko 50.000 ljudi i današnjeg prijema i dočeka u Pančevu, Nemanju Antonova će večeras pozdraviti i njegovi Kačarevci u 19 časova na plataou ispred zgrade Mesne zajednice.

    T. M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport