• Pančevci se pokazali u odličnom svetlu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda pančevački osnovci ostvarili su zapažene uspehe na Međuškolskom turniru u badmintonu, koji je održan u Zrenjaninu.

    U subotu, 12. novembra 2016, u Osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin“ održan Međuškolski badminton turnir „Žarko Zrenjanin 2016″.

    Zrenjanin je bio centar srpskog školskog badminton sporta. U sali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” u ovom gradu u subotu, 12. novembra 2016, u organizaciji Badminton saveza Srbije, Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” i Badminton kluba Banat, održan je Međuškolski badminton turnir Žarko Zrenjanin 2016. Za medalje u pojedinačnim konkurencijama borili su se predstavnici 20-tak škola iz šest gradova – Beograda, Novog Sada, Vršca, Pančeva, Kruševca i Zrenjanina i to u četiri uzrasne katregorije – učenici I i II razreda, III i IV, V i VI, te VII i VIII. Na trećem skupu školaraca u Zrenjaninu, koji je otvorio zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Ljubomir Stanisavljev, viđeno je mnogo zanimljivih i neizvesnih mečeva, a ono što je najbitnije atmosfera i druženje su bili na najvišem mogućem nivou.

    Pokrovitelji takmičenja bili su Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Badminton savez Srbije, Grad Zrenjanin, a prijatelji “Tin šped”, “Yonex”, “Naša Koka Plus”, “BeotelNet Zrenjanin”, Sportski savez grada Zrenjanina, MZ “Dolja – Crni Šor”.

    Učenici iz Pančeva koji su osvojili odličja:

    U kategoriji dečaka i devojčica 3. i 4. razred, zlatnu medalju osvojila je Miona Filipović (OŠ „Branko Radičević“), srebrnu medalju osvojila je Maša Aleksić (OŠ „Branko Radičević“), dok su bronzane medalje pripale Petru Radoniću i Darku Rašoviću (OŠ „Isidora Sekulić“). U kategoriji devojčica 5. i 6. razred, zlatnu medalju osvojila je Natalija Boharević (OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“), dok je u kategoriji dečaka 7. i 8. razred bronzanu medalju osvojio Veljko Cukanić (OŠ „Branko Radičević“).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]