• Pančevka treća na Beogradskom polumaratonu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na polumaratonskoj trci koja je održana na Beogradskom maratonu u subotu, 22. aprila treće mesto je osvojila Pančevka Aleksandra Marinkov. 

    Aleksndra kaže da nije pet godina učestvovala na Beogradskom maratonu, ali je ove godine odlučila da se prijavi zbog nove trase. Na cilj je stigla za 1h i 30minuta. Prvo mesto je osvojila Slađana Perunović iz Crne gore koja je ovu deonicu istrčala za 1:21:40, dok je druga bila Poljakinja Natalija Grac koja je na cilj stigla za 1.28:28. 

    – Zadovoljna sam plasmanom, ali ne i istrčanim vremenom. Trenutno se pripremam za polumaratone u Banja Luci i Somboru, gde očekujem dobre trke i obaranje ličnog rekorda, rekla je Aleksandra. 

    Aleksandra Marinkov je članica AK „Dinamo“ i polumaratone trči od 2010. godine. Do sada je imala veoma dobre rezultate. Lični rekord u polumaratonu joj je 1:24:31 koji je istrčan na prvenstvu Balkana 2015. godine. Osvajala je medalje na državnim prvenstvima u disciplinama 5km, 10km i polumaratonu. Svoj prvi polumaraton je upravo istrčala na Beogradskom maratonu. 

    Ove godine je na Beogradskom maratonu učestvovalo oko 7.000 takmičara. 

    Na polumaratonskoj trci koja je održana na Beogradskom maratonu, treće mesto je osvojila Pančevka Aleksandra Marinkov. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]