• PANČEVO: Biće težak duel – Železničar želi pobedu protiv Trajala

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju od 17.30 pančevački Železničar će igrati utakmicu trećeg kola Prve lige Srbije protiv kruševačkog Trajala.

    Posle poraza u prvom kolu na domaćem terenu, Železničar je slavio minimalcem u Novom Sadu. U nedelju će biti prilika da zabeleži i prve bodove na domaćem terenu.

    – Utakmicu sa Trajalom čekamo u dobrom raspoloženju posle pobede u Novom Sadu. Kruševljani imaju odličan tim, kompaktan, sa iskusnim igračima koji su dugo na okupu. Biće to još jedan jako težak duel, ali ja verujem da će moji momci biti na visini zadatka. Kompletni dočekujemo utakmicu, vratio nam se i Marko Jovanović i s nestrpljenjem čekamo početak, rekao je šef stručnog štaba Železničara Igor Savić.

    Na početku sezona, kao i Železničar, i Trajal ima polovičan učinak – pobedu i poraz. Pančevačka publika, naravno, želi pobedu.

    – U ekipi je sjajna atmosfera i ako budemo zadržali odnos prema igri kao u prvom poluvremenu meča u Novom Sadu, verujem da ćemo osvojiti bodove protiv rivala iz Kruševca. Trajal je pokazao da ima kvalitet, u prvom kolu je preokrenuo rezultat i trijumfovao je na Banjici protiv Rada, a u prošlom kolu je na svom terenu izgubio od IMT-a i to u poslednjem minutu. Ipak, mi gledamo sebe, hoćemo da uradimo dobar posao u nedelju, da ostvarimo prvu pobedu na svom terenu i obradujemo navijače koje pozivam i ovoga puta da dođu u velikom broju i prisustvuju dobroj utakmici i našoj pobedi, istakao je Željin plejmejker Aleksandar Đorđević.

     

    U nedelju od 17.30 pančevački Železničar će igrati utakmicu trećeg kola Prve lige Srbije protiv kruševačkog Trajala.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]