Gradska uprava
Sport

PANČEVO: Do kraja godine konkurisanje za gradski sportski novac u 2020. godini

Pančevo, Sre, 25/12/2019 - 05:18
Vladimir Đoković 

Grad Pančevo je raspisao javni poziv za sufinansiranje godišnjih programa i projekata u oblasti sporta za 2020. godinu. Pozvane su sve sportske organizacije i druga pravna lica da konkurišu za sufinansiranje njihovih programa.

Gradski novac dodeljivaće se za predškolski i školski sport, sportsku rekreaciju, sport osoba sa invaliditetom, takmičarski i sport u naseljenim mestima na teritoriji grada, organizaciju sportskih manifestacija od gradskog interesa, programme i projekte za učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju i za programe i projekte od posebnog značaja za grad Pančevo.

Novac za sufinansiranje, navodi se u pozivu, biće planirane gradskim budžetom za 2020. godinu.

Prevashodno će biti finansirane kotizacije takmičara, prevoz na takmičenja, priprema takmičara, troškovi sudija i delegata, rekviziti, zakup termina u sportskim objektima, kao i sprotski stručnjaci, stručnjaci u sportu, treneri, sportisti i administrativni radnici, odnosno drugi materijalni troškovi u skladu sa zakonom i propisima.

Rok za predaju konkursne dokumentacija za sufinasiranje godišnjih programa i projekata iz oblasti sporta je do 31. decembra.
MarketingNajnovije vesti