• PANČEVO: Gimnastičarke kluba „Ruslana“ svečanošću ispratile staru i pozdravile novu 2022. godinu. Proglašene i najbolje VIDEO

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gimastičarke kluba „Ruslana“ stavile su pečat na još jednu uspešnu takmičarsku sezonu. U subotu, 8. januara, održan je program u sali Osnovne škole „Isidora Sekulić“.

    Treneri su salu za ovu priliku svečano ukrasili i spremili za izvođenje programa i snimanje, a Deda Mraz i Baba Mrazica su podelili novogodišnje paketiće. Ovom prilikom dodeljene su i nagrade gimnastičarkama kluba za postignute rezultate u 2021. godini.

    – Program je bio slobodnog karaktera sa elementima kao što su: ljubav, radost,  kreativnost, druženje, darivanje, talenti, ritmika, gimnastika, ples, poštovanje, zabava… .U jednoj, potpuno drugačijoj , opuštenoj atmosferi, devojčice su izvodile koreografije koje su uglavnom bile njihova lićna kreacija. Organizovali smo i malu izložbu njihovih radova, a naše članice su pored sportskih pokazale i neke druge talente, objasnila nam je Ruslana Lucenko Petrin.

    Kao i svake godine, proglašena je najuspešnija članica kluba u individualnom programu. Tu titulu ponela je Helena Jovanović. Najuspešnija ekipa grupnog programa  je ekipa B programa u kategoriji mlađih juniorki u sastavu:  Natali Kotvaš,  Vanja Blažić, Helena Jovanović, Milica Kovačević i Mia Kovjanić.

    – Zahvaljujemo  porodici  Munćan posebno  Damiru  Munćan, koji je napravio sjajnu atmosferu kroz lik Deda Mraza i doprineo da nam najmlađe članice odu vesele kući i sa puno utisaka, kao i Davidu Munćanu, budućem kolegi, koji  je omogućio da ovaj program roditelji mogu da prate uživo iz svojih domova, rekla je Ruslana Lucenko Petrin.

    Protekla godina pamtiće se po velikom zalaganju svih vežbačica, kao i nesebičnom zalaganju i posvećenosti trenera kluba “Ruslana”, Ruslane Lucenko Petrin i Jasmine Munćan, koje nije uspela da poremeti ni pandemija Kovida-19, niti je uticala na roditelje koji su se svojski trudili, skupa sa trenerima kluba, da uz poštovanje svih potrebnih mera zdravstvene zaštite, održe ovaj program, koji je  prikazan uživo, na You Tube  stranici kluba i u Viber grupi za roditelje.

    – Iza nas je još uspešnija sportska godina,  zadovoljni smo  uspehom svojih članica i  radom kluba, složni su treneri Ruslana-Lucenko Petrin  i Jasmina Munćan.

    Pogledajte i kako je izgledala njihova svečanost.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Gimastičarke kluba „Ruslana“ stavile su pečat na još jednu uspešnu takmičarsku sezonu. U subotu, 8. januara, održan je program u sali Osnovne škole „Isidora Sekulić“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]