Nađa Higl Foto: Privatna arhiva
Sport

PАNČEVO: Nađa Higl otvara školu plivanja

Pančevo, Čet, 27/09/2018 - 17:00
Vladimir Đoković

Već od 1. oktobra na gradskom bazen startovaće škola plivanja Nađe Higl. Bivša svetska šampionka u plivanju, u okviru projekta PK “Tamiš”, biće glavni trener u školi za decu od 5 do 15 godina.

 

“Nakon mnogih peripetija konačno otvaram Školu plivanja Nađe Higl koju ću ja voditi kao glavni i za početak jedini trener. Cilj mi je da decu naučim zdravom načinu zivota. Učiću ih da pravilno plivaju i samim tim ćemo napraviti kvalitetnu bazu za one koji zele da nastave da se bave ovim sportom na takmičarskom nivou. “- kaže Nađa Higl.

Škola plivanja Nađe Higl je projekat u okviru PK Tamiš i treninzi ce se odvijati na gradskom bazenu počev od 1. oktobra ukoliko bazen bude napunjen u četvrtak kako je najavljeno.

“ Termini bi trebali biti u opsegu od 17-20.30h, a časovi ce trajati po 45 minuta. Termine još uvek čekam  da zvanično potvrde. Grad Pancevo je ovog puta pružio podršku i imao razumevanja i nadam se da ce tako biti i sledeće godine s obzirom da je u pitanju sport za decu školskog uzrasta od 5-15 godina. Svedoci smo koliko je fizicka aktivnost deci neophodna. Uz pomoć “ Arena Water Instinct”, jednog od vodecih brendova plivačke opreme, deca će imati priliku da rade sa najkvalitetnijom opremom, a uz jednog svetskog šampiona moći ce da nauče pravilno da plivaju sve 4 tehnike. Upis je u toku cele godine,a roditelji mogu prijaviti decu putem sajta www.skolaplivanjanadjehigl.com” – objasnila je Nađa Higl.
MarketingNajnovije vesti