Nikola Alimpić
Sport

PANČEVO: Posle dve šampionske sezone u auto-slalomu, momak iz ravnog Banata rešio da vozi brdske trke

Izvor: 
013info Ned, 14/03/2021 - 19:48

Pančevac koji je došao niotkuda u auto-slalom konkurenciju i počeo da pobeđuje, zatim  bio prvi dve godine uzastopce u svojoj klasi, našao je sebi novi izazov. Nikola Alimpić, član AMSU Fanatik, momak iz ravnog Banata rešio je da ove godine vozi brdske trke. Pa dobro, ako je nakon vožnje na kompjuteru mogao da sedne u pravi automobil i pobeđuje u auto-slalomu, ko zna šta može da uradi u novoj disciplini.

Nikola Alimpić
Foto: Bojan Babin
nikola_alimpic.jpg

 

Kaže nam Nikola da trenutno sređuju automobil, prošlu školjku je iskrivio, pa je vreme da promeni vozilo. Rade se bezbedonosna ojačanja, šteluje se motor... Za novu sezonu, koja bi trebalo da počne u aprilu sve mora da bude tip-top.

Voziće nacionalnu klasu – juga. Pored brdskih, Nikola će učestvovati i u kružnim trkama, ali i u svojoj staroj disciplini – auto-slalomu.

Kako u Pančevu baš i nema mesta na kojima može da isproba brdsku vožnju, ovaj naš sugrađanin automobil će testirati na Košutnjaku i Avali. To je najbliže, a on baš i nije neko ko ima neograničena sredstva na raspolaganju. A za sponzorima stalno traga, pa ako želite nalepnicu na njegovom novom automobilu slobodno ga kontaktirajte – biće vam više nego zahvalan.

 

Nikola Alimpić
159958409_438145533932373_1142907445746636694_n.jpgMarketingNajnovije vesti