• PANČEVO: Sanja i Strahinja trčali do medalja na Trofeju Beograda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Takmičari Atletskog kluba Dinamo Pančevo osvojili su dve srebrne medalje na Trofeju Beograda, međunarodnom atletskom mitingu za mlađe juniore koji je održan na stadionu Vojne akademije u nedelju, 13. juna.

    Strahinja Stevšić je bio drugi na 800m u jednoj taktičkoj trci.

    – Sve vreme je Strahinja bio na vodećoj poziciji, a vetar koji je bio izuzetno snažan bio je njegov najveći protivnik. Trku je izgubio u samom finišu trke od atletičara kojeg redovno pobeđuje. Ovog puta je morao da pruži ruku snalažljivijem i boljem takmičaru, rekao je Strahinjin trener Ljupčo Cvetkoski.

    Sanja Marić je iako pionirka uspela ponovo da dođe do srebrne medalje u jednoj izuzetno uzbudljivoj trci na 800m u kojoj je istrčala odlično vreme od 2;13 i samo delić sekunde je delilo od pobede.

    – Odlična sezona Sanje Marić se nastavlja. Ona je trenutno fokusirana na prvenstvo Srbije za pionire gde će nastupiti u dve discipline gde je konkurencija možda najjača i očekujemo medalje u obe discipline. Izuzetan napredak ove sezone Sanje Marić je pokazatelj da ćemo pored Marije Mrkele imati i Sanju u reprezentativnom dresu na Evropskom prvenstvu  koje će se održati u Jerusalimu sledeće godine, kazao je Cvetkoski.

    Odličnu trku imao je i Andreja Božanić u trci na 800m zauzevši 5.mesto.

    Na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire odlično je trčala Ksenija Mrkela u trci na 800m i ostvarila lični rekord rezultatom 2;40 kao i Miljana Todorović koja je trčala 200m za 31 sekundu. One su još uvek u pionirskoj atletskoj školi pančevačkog kluba te se od njih tek očekuju pravi rezultati.

    Takmičari Atletskog kluba Dinamo Pančevo osvojili su dve srebrne medalje na Trofeju Beograda koji je održan na stadionu Vojne akademije u nedelju, 13. juna

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]