• PANČEVO: Slavlje Železničara uz neprijatan poraz

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U pretposlednjem kolu Prve lige Srbije Železničar je izgubio na svom terenu od Radničkog iz Pirota sa 1:0. Pobedonosni gol gosti su postigli u 89. minutu.

    Od samog početka utakmice videlo se da su Piroćanci opuštenije ušli u meč, jer su izgubili sve šanse za opstanak u ligi, dok su domaći fudbaleri u želji da se oproste dobrim rezultatom od svojih navijača delovali previše oprezno i neodlučno. Imali su svega nekoliko šansi za pogodak, a svoju jedinu priliku Radnički je iskoristio na samom kraju meča.
     
    Ovaj pogodak malo je pokvario slavlje domaćina , jer je uprkos porazu sačuvao opstanak u ligi. Železničar je kolo pre kraja na 10. mestu sa 44 boda dok su ispod crte na 11. i 12. mestu Dinamo iz Vranja i Dubočica iz Leskovca sa 39 bodova, koje će se sa još 6 ekipa preseliti u niži rang takmičenja:
     
    – Ovo je retka prilika da sam srećan posle poraza, ali zaslužili smo slavlje kada se sabere sve što smo uradili u prolećnom delu prvenstva, a uradili smo mnogo i nećemo slučajno igrati i sledeće sezone u Prvoj ligi, a siguran sam da ćemo od jeseni biti i jedni od konkurenata za borbu u Super ligu, rekao je Dragan Aničić, trener Železničara. 
     

    U pretposlednjem kolu Prve lige Srbije Železničar je izgubio na svom terenu od Radničkog iz Pirota sa 1:0. Pobedonosni gol gosti su postigli u 89. minutu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport