Foto: Igor Stošić
Sport

PANČEVO: Srbija najbolja na Balkanskom šampionatu u vožnji zaprega (FOTO)

Izvor: 
Dragan Vujačić Sre, 04/07/2018 - 10:07

Milan Gaković, kapiten reprezentacije Srbije, poneo je naziv najboljeg takmičara na Balkanskom šampionatu u vožnji zaprega, održanom od 29. juna do 1. jula na Starom Tamišu. Najbolja reprezentacija je reprezentacija Srbije, ispred Hrvatske i Rumunije.

 

Foto: Igor Stošić
igi_4123.jpg

 

- Poljoprivredno dobro „Stari Tamiš" odnosno Kompanija „Almeks" pokazali su još jednom gostoljubivost i odličnu organizaciju, čime su potvrdili da je reč o domaćinskoj kompaniji koja može da služi za primer u mnogim granama agrara, pa i u konjičkom sportu, rekao je Željko Radošević, pomoćnik ministra poljoprivrede.
 
Balkanski šampionat je sadržao takmičenja u dresuri, maratonu i preciznosti u vožnji.

-Srećan sam što sam osvojio titulu sveukupnog pobednika i pobednika u preciznoj vožnji, kao i što je reprezentacija Srbije trijumfovala, veli Milan Gaković.                                                          

Akoš Berenji, takođe reprezentativac Srbije i najmlađi takmičar sa 18 godina, oduševljen je uspehom i gostoprimstvom ljudi iz „Almeksa",. Reči hvale za organizaciju imaju i ostali akteri Balkanskog šampionata koji je trajao tri dana i koji je opravdao očekivanja i pored teških vremenskih uslova prva dva dana.

 

Foto: Igor Stošić
igi_3052.jpg

 

Foto: Igor Stošić
img_0184.jpg

 

Foto: Igor Stošić
img_0256.jpg

 

Foto: Igor Stošić
img_0984.jpg

 

 

Foto: Igor Stošić
img_9649.jpg
 
 MarketingNajnovije vesti