• PANČEVO: Štoper – dvometraš novo pojačanje FK Železničar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Predsednik pančevačkog Železničara Zoran Naunković danas je u prostorijama kluba predstavio još jedno top pojačanje za predstojeću prvoligašku sezonu. Novi član kluba postao je Žarko Marković, 204 cm visoki štoper, sa zavidnom fudbalskom karijerom.
     
    Žarko je prošao mlađe selekcije Crvene zvezde, a potom je igrao za Sopot, BASK, rumunski Gaz metan Medijaš, Kairat iz Kazahstana, Inđiju, Radnik iz Surdulice i niški Radnički.
     
    Ne treba sumnjati da će zadnja linija Železničara dolaskom stamenog štopera delovati još sigurnije u novoj sezoni.
     
    – Železničar je jako ozbiljan klub. Mnogo lepih reči čuo sam o ovom sportskom kolektivu, od proverenih igrača, ali i ljudi iz sveta fudbala širom Srbije. Imao sam i drugih ponuda, ali posle dva razgovora sa predsednikom kluba uverio sam se da sam napravio pravi potez. Ovakvu organizaciju ima malo koji klub u Srbiji. Iskreno verujem da ćemo svi zajedno doprineti da Želja nastavi sa postizanjem dobrih rezultata, rekao je pri prvom obraćanju novinarima u Pančevu Žarko Marković.
     
    „Dizelka” iz Pančeva spremno dočekuje nova prvoligaška iskušenja.
     
     

    Predsednik pančevačkog Železničara Zoran Naunković danas je u prostorijama kluba predstavio još jedno top pojačanje za predstojeću prvoligašku sezonu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport