• PANČEVO: Za 78 miliona rekonstruisan fudbalski teren na Sportskom centru

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Iz Gradske uprave Pančeva je saopšteno da je završena rekonstrukcija fudbalskog terena na Sprotskom centru „Mladost“. Teren je sada prekriven, kako su naveli, najmodernijom veštačkom travom.

    Kako je naveo gradonačelnik, za ovu investiciju iz budžeta je izdvojeno 78 miliona dinara.

    – Još jedan objekat sportske infrastrukture u našem gradu koji smo rekonstruisali. Kao što smo i obećali teren je gotov i predat je JKP „Mladost“ na upravljanje. Možemo da se uverimo da smo dobili fudbalski teren s veštačkom travom koji je najmoderniji u ovom delu Evrope, jer teren kao ispuna ima plutu, a ne gumeni granulat. Ponosni smo, jer je grad Pančevo pionir u izgradnji ovakvih terena u Republici Srbiji sigurno, a predstavlja infrastrukturu koja će se dugo koristiti na radost svih nas. Ova investicija sprovedena je iz budžeta grada Pančeva, a za realizaciju izdvojeno je 78 miliona dinara. Cilj rekonstrukcije postojeće sportske infrastrukture koju imamo u našem gradu je da privučemo što veći broj dece da se bavi sportom, a veliki broj mališana moći će na ovom terenu da trenira. Da ponovim, grad Pančevo je grad sporta i grad šampiona, zato ćemo se i dalje truditi da u svakom segmentu unapredimo sport u našem gradu“, izjavio je gradonačelnik Stevanović.

     

    Takođe, iz budžeta grada Pančeva izdvojena su sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju novog stadiona u gradu, kao i sredstva za rehabilitaciju trim staze u Narodnoj bašti, jer je veoma važno da i rekreativci imaju zadovoljavajuću infrastrukturu kako bi mogli neometano da se bave sportom.

    Zasad nije poznato kada će pančevački atletičari dobiti atletsku stazu iako godinama ostvaruju vrhunske rezultate.

     

     

     

    Iz Gradske uprave Pančeva je saopšteno da je završena rekonstrukcija fudbalskog terena na Sprotskom centru „Mladost“. Teren je sada prekriven, kako su naveli, najmodernijom veštačkom travom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]