Juniorska liga Srbije u američkom fudbalu

„Panteri" vrebaju „Legionare"

Pančevo, Sre, 05/10/2016 - 07:36
Bratislav Bosnjak


Prvenstvo u Junorskoj ligi Srbije u američkom fudbalu nastavlja se predstojećeg vikenda, posle dve nedelje pauze. U trećem kolu na Sportskom centru „Mladost" sastaće se domaći „Panteri" i gosti iz Sremske Mitrovice „Legionari". Mladi pančevački oklopnici će, nošeni odličnom atmosferom nakon ubedljive pobede u prošlom kolu, pokušati da prirede dobru fudbalsku predstavu pred svojim navijačima i tako dođu do novog trijumfa.

Glavni trener „Pantera", Bojan Kovačević, ističe da ekipa u duel s Mitrovicom ulazi oslabljena, ali i pored toga veruje u pobedu svog tima.

– Očekujem neizvestan meč u subotu. Utakmice protiv našeg starih rivala su uvek bile tvrde, stoga verujem da će i ova biti takva. Nadam se da će moji momci, nošeni dobrim raspoloženjem nakon ubedljive pobede u Zemunu u drugom kolu, uspeti da trijumfuju pred domaćom publikom. Nedostatak za ekipu je neigranje jednog od glavnih defanzivaca Koste Panovskog koji je zadobio ozbiljniju povredu ramena. Pozivam sugrađane da dodju i isprate prvu juniorsku utakmicu ove sezone na sportskom.

Mladi hvatač „Pantera", Stefan Savičić, kaže da je igranje pred domaćom publikom poseban motiv za njega.

– Igramo na domaćem terenu, pred svojom publikom, što nam je dodatni motiv za pobedu. Ali ulazimo u utakmicu bez opterećenja, iako je ekipa iz Mitrovice bolje rangirana od nas. Naporno smo se pripremali u proteklom periodu i verujem u pobedu.

Utakmica grupe „Sever", između „Pantera" i „Legionara", na programu je u subotu, 8. oktobra, na SRC „Mladost", a „kik-of" je zakazan za 14 časova.

Pored ove utakmice u grupi „Sever" u Novom Sadu sastaju se „Wild Dogs-i" i „Pirati" iz Zemuna.
MarketingNajnovije vesti