• Pobeda Kris Krosa u Staroj Pazovi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kris Kros je pobedom u Staroj Pazovi protiv istoimene ekipe (84:73) , uspešno završio prvi deo sezone 1. Muške regionalne lige, grupa Sever.

    U utakmici koja je bila u najavi izuzetno važna za oba tima, uspeli smo sjajnom igrom celog tima da dođemo do šeste pobede i time na najlepši način završimo prvi deo prvenstva. Na tabeli delimo 8 – 9 mesto sa timom KK Topola. Mislim da smo mogli da imamo bar još dve pobede , ali moram da podsetim da smo u prvih 13 kola samo na jednoj utakmici bili u kompletnem sastavu. Sve u svemu u drugom delu, uz povoljniji raspored očekujem više pobeda i bolji plasman, izjavio je trener Petar Marković.

    Kris Kros je pobedom u Staroj Pazovi protiv istoimene ekipe (84:73) , uspešno završio prvi deo sezone 1. Muške regionalne lige, grupa Sever. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]