• Pobeda ‚‚Mladosti“ na startu Druge lige (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – U prvom kolu Druge vaterpolo lige, grupe ‚‚Sever“, seniori Vaterpolo kluba ‚‚Mladost“ na otvorenom bazenu Sportskog centra ‚‚Strelište“ savladali su ekipu ‚‚Jezera“ iz Bele Crkve rezultatom 16:7. 

     

    Mladi sastav ‚‚Mladosti“, koji čine isključivo igrači koji su rođeni u Pančevu i koji su vaterpolo počeli da igraju u ovom klubu, protiv ekipe iz Bele Crkve je pokazao sav svoj kvalitet. Brzo su stekli šest golova prednosti (9:3), koju su bez mnogo muke uspeli da uvećaju do kraja susreta. Mnogobrojna publika imala je priliku da vidi odlično izdanje svojih ljubimaca već na startu Druge lige, pa od ovog izuzetno talentovanog i kvalitetnog sastava u nastavku takmičenja mogu da očekuju dobre rezultate. 

     

    Prvenstvo u Drugoj ligi je počelo ovog vikenda i trajaće do 13. avgusta, a fajnal for će biti održan 20. i 21. avgusta

    U grupi ‚‚Sever“ se osim ‚‚Mladosti“ i ‚‚Jezera“ nalaze i ‚‚Spartak Prozivka“ iz Subotice, Vaterpolo klub ‚‚Požarevac“ i Vaterpolo klub ‚‚Senta“. Pančevački vaterpolisti u 2. kolu igraju 13. jula u Subotici, protiv ekipe ‚‚Spartak Prozivka“. 

    T. M. 

    PANČEVO – U prvom kolu Druge vaterpolo lige, grupe ‚‚Sever“, seniori Vaterpolo kluba ‚‚Mladost“ na otvorenom bazenu Sportskog centra ‚‚Strelište“ savladali su ekipu ‚‚Jezera“ iz Bele Crkve rezultatom 16:7. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport