Ragbi Dinamo Pančevo
RAGBI

Polovičan uspeh Dinama

Pančevo, Pon, 17/10/2016 - 15:00
Bratislav Bosnjak

Ragbi klub „Dinamo" odigrao je dve utakmice tokom subotnjeg popodneva na SRC-u „Mladost". Kadetska selekcija je bila uspešna protiv vršnjaka iz Ragbi kluba „Rad" rezultatom 20:17, a utakmica je odigrana u okviru 2. kola Prvenstva Srbije za kadete.

Zadovoljan sam učinkom i igrom mojih igrača. Sledeće kolo idemo u Beograd i ponovo ćemo pokušati da damo sve od sebe kako bi zadržali prvo mesto na tabeli –kazao je nakon utakmice  Aleksandar Nedeljković, trener kadeta u RK „Dinamo".

Nakon kadeta na scenu su stupili seniori, a sastali su se domaći „Dinamo" i Ragbi klub „Loznica" u 4. kolu B grupe Prvenstva Srbije.

Ragbi Dinamo Pančevo
ragbi_1.jpg

 

„Dinamo" je bio bolji u prvom poluvremenu, međutim pad igre i crveni karton poremetili su ritam igre što su gosti iskoristili za preokret. Posle poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat je glasio 32:17 za „Loznicu".

Naredni protivnik „Dinama" je „Petrovaradin" iz Zrenjanina.

Uspeli smo da konsolidujemo klub i nastupamo u svim uzrasnim kategorijama. Očekuje nas završetak sezone i ozbiljan rad preko zime, kada ćemo se spremati za proleće gde očekujemo nastup u pet kategorija – kazao je Igor Stojadinović, sportski direktor Ragbi kluba „Dinamo".

Ragbi Dinamo Pančevo
ragbi2.jpg


Marketing

Najnovije vesti