Rukomet

Poraz ‚‚Pančeva" od liderki

Pančevo, Sub, 26/03/2016 - 19:29
Tanja Marin

Ivana Tanelov najefikasnija sa 5 pogodaka

Rukometašice ‚‚Pančeva" izgubile su u Beogradu od prvoplasirane ekipe ‚‚Juniora" rezultatom 33:22 (19:12) u 11. kolu Super B rukometne lige za žene. Pančevke su imale prednost do 8. minuta meča, ali posle toga nisu mogle da pruže ozbiljniji otpor ekipi koja je glavni kandidat za plasman u viši rang. 

Pančevačke rukometašice su pred ovaj susret najavile da ne idu u Beograd sa ‚‚belom zastavicom" i da će se boriti za bodove. Tako je i bilo, ali više od zavidne borbe i časno poraza protiv liderki na njihovom terenu u ovom momentu nisu mogle. Posle početnog vođstva naših rukometašica, ekipa ‚‚Juniora" je napravila preokret i do odmora stekla sedam golova prednosti. U nastavku su su u nekoliko navrata gošće uspele da smanje zaostatak na četiri gola (21:17; 24:20), ali kako u poslednjih pet minuta nisu uspele da postignu gol, rukometašice ‚‚Juniora" su došle do ubedljive pobede. 

Rukometašica ‚‚Juniora" Natalija Vasić bila je najefikasnija igračica susreta sa 8 postignutih golova, Nina Ribičić je postigla sedam, a Jelena Ivan 6 golova. U redovima ‚‚Pančeva" bolja od ostalih po broju postignutih golova bila je Ivana Tanelov sa 5 pogodaka

Ženski rukometni klub ‚‚Pančevo" zauzima 6. mesto na tabeli Super B lige sa 11 bodova. U narednom kolu Pančevke na svom terenu igraju protiv ekipe ‚‚Požarevca". 

 

T.M.Marketing

Najnovije vesti