Američki fudbal

Poraz ‚‚Pantera" u Inđiji

Pančevo, Ned, 24/04/2016 - 21:23
Tanja Marin

U trećem kolu Sport klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu pančevački ‚‚Panteri" su pretrpeli drugi poraz u sezoni. Na gostovanju u Inđiji savalali su ih domaći ‚‚Indijansi" rezultatom 14:0 (0:0; 0:0; 14:0; 0:0). ‚‚Inđija Indijansi" su tako i drugu sezonu u nizu uspeli da savladaju pančevački tim.

Meč u Inđiji odigran je po izuzetno lošem vremenu, što se odrazilo na stanje travnatog terena, a samim tim i na igru timova. Pri snažnom vetru i obilnoj kiši napadi timova su se koncentrisali na trčanje i sigurno čuvanje lopte. U prvom poluvremenu ni ‚‚Indijansi" ni ‚‚Panteri" nisu uspeli da postignu poene, dok je u nastavku domaći tim uspeo preko američkog trkača Brajana Boatenga da postigne dva ‚‚tačdauna". ‚‚Panteri", na žalost, nisu na to imali odgovor, pa su doživeli i drugi poraz u sezoni.

‚‚Pančevo Pantersi" imaju skor od jedne pobede i dva poraza. U narednom kolu, za dve nedelje, pančevačke ‚‚crne divlje mačke" ponovo igraju na gostovanju, ovog puta u Beogradu protiv ekipe ‚‚Plavih zmajeva".

T. M. Marketing

Najnovije vesti