• Poraz rukometašica ‚‚Pančeva” u Petrovcu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometašice ‚‚Pančeva” su izgubile do ‚‚Sloge” iz Petrovca na Mlavi rezultatom 27:24 (16:14) u 7. kolu Mini prve rukometne lige za žene. Drugim porazom u razigravanju za popunu Super A rukometne lige, Pančevke su ekipi iz Petrovca prepustile drugu poziciju na tabeli.

    U utakmici koja je odigrana u Petrvocu na Mlavi gošće su imale konstantnu prednost do 26. minuta, ali su domaće igračice predvođene Jelenom Terzić napravile preokret i na odmor otišle sa dva gola prednosti (16:14). U nastavku je ‚‚Pančevo” posle velike borbe uspelo da neutrališe prednost domaćih rukometašica od šest golova (21:15 u 41. minutu) i da dođe do izjednačenja (21:21 u 47. minutu). Ekipa Ivana Petkovića je do kraja susreta igrala lošije u napadu, pa je u poslednjih 13. minuta postigla samo 3 gola, a kako nisu imali rešenje za veoma raspoložene igračice ‚‚Sloge”, pretrpele su drugi poraz u doigravanju.

    Najzaslužnija za pobedu domaće ekipe bila je Jelena Terzić sa 14 postignutuh golova, dok je Dea Aleksić dala 5. U sastavu ‚‚Pančeva” istakla se Maja Radojčin sa 6 golova, dok su Marija Miličević i Svetlana Ničevski postigle 4 pogotka.

    Ženski rukometni klub ‚‚Pančevo” zauzima treće mesto na tabeli Mini rukometne lige Srbije sa 10 bodova. I sledeći meč Pančevke igraju na gostujućem terenu. U sredu, 27. maja, igraju u Kučevu protiv istoimene ekipe, koja zauzima prvo mesto sa jednim porazom.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport