• PRIZNANJA ZA NAJBOLJE: Dejan najbolji senior, Ivana najbolja pionirka u Vojvodini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na izbornoj sednici Skupštine Streljačkog saveza Vojvodine koja je odžana 3. februara u Novom Sadu, usvojen je Statut usklađen sa važećim Zakonom i izabrano novo rukovodstvo saveza sa četvorogodišnjim mandatom.

    Za predsednika je ponovo izabran Dragan Alimpijević iz Inđije, a za člana Upravnog odbora SSV je pored ostalih sedam izabran i pančevački vrhunski strelac Gabriel Dautović.

    Sednicu je vodio dosadašnji potpredsednik SSV, takođe Pančevac Siniša Veljković, koji je nakon sednice dodelio priznanja najuspešnijim takmičarima, po kategorijama za 2016.godinu. 

    Priznanja su dobili pančevački strelci iz SD“Pančevo 1813“ – Ivana Vislavski, najbolja pionirka u Vojvodini, inače treća u Srbiji. Dejan Pešić za najboljeg seniora u Vojvodini, koji je četvrti u Srbiji. Nagrade su dobili i Đorđe Jovčević, drugi ml. junior u Vojvodini, David Dautović, drugi kadet u Vojvodini, Isidora Stojanović, treća ml. juniorka u Vojvodini i Marija Aleksić, peta pionirka u Vojvodini. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]