• Prva pobeda košarkaša „Kris Krosa“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U utakmici trećeg kola Prve muške regionalne lige košarkaši „Kris Krosa“ su kao gosti pobedili tim „Nove Pazove“ rezultatom 56:65 (13:13; 13:9; 15:19; 15:24). Prva pobeda u prvenstvu omogućila je pančevačkim košarkašima da se popnu na 10. mesto na tabeli. 

    Ekipa „Kris Krosa“ je do pobede došla čvrstom odbranom i boljom igrom u napradu u drugom poluvremenu susreta. Nakon što su pančevački košarkaši napravili preokret u četvrtoj četvrtini susreta, lagano su priveli utakmicu kraju i zasluženo iz Nove Pazove doneli dva boda. 

    – Utakmica je bila veoma važna za oba tima. Čvrste odbrane su učinile da publika uživa u borbenoj igri oba tima. Pobedio je ipak tim koji je imao više raspoloženih pojedinaca i veću koncentraciju, posebno kako se utakmica bližila kraju. Čestitam mojim momcima na sjajnoj partiji. Nemam običaj nikoga da ističem – pobedio je tim, rekao je trener „Kris Krosa“, Petar Marković

    U narednom kolu ekipa „Kris Krosa“ na svom terenu, u nedelju, 23. oktobra, dočekuje prvoplasiranu ekipu „Svetog Djordja“ iz Žitišta. Utakmica u Hali sportova na Strelištu počinje u 19 i 30. 

    U utakmici trećeg kola Prve muške regionalne lige košarkaši „Kris Krosa“ su kao gosti pobedili tim „Nove Pazove“ rezultatom 56:65 (13:13; 13:9; 15:19; 15:24). Prva pobeda u prvenstvu omogućila je pančevačkim košarkašima da se popnu na 10. mesto na tabeli. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport