• Rađen: Za deset godina će se igrati Liga šampiona u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nikola Rađen u razgovoru za B92 govorio je o svom klubu i o ambicijama. Osvajač čak 17 medalja sa nacionalnim timom, maksimlano se posvetio radu u svom klubu, a ističe da posebno uživa u radu sa decom:

    Mlad smo klub, postojimo godinu dana, ali već imamo 60 klinaca koji redovno treniraju u Pančevu. Od ove godine krećemo takmičenje i u seniorskoj konkurenciji u prvoj B ligi Srbije. Stvorili smo izuzetno kvalitetnu organizacionu strukturu, Igor Milanović je sportski direktor i mislim da imamo dobru bazu da stvaramo šampione. Potpisali smo i tehničku saradnju sa Crvenom zvezdom što je izuzetna stvar. Takođe, optimizam dodatno podgreva i činjenica da je moj kamp vodenih sportova ove godine bio najmasovniji. Treća sezona koja je organizovana u Pančevu bila je vrlo kvalitetna, bilo je dosta kvalitetenih klinaca. Kuriozitet je da smo peko kampa angažovila dvojicu igrača sa Novog Zelanda koji će igrati u prvom timu i koji zaista imaju mogućnost da mnogo napreduju„, kaže Rađen.

    Na pitanje o ambicijama, Rađen odgovara:

    Nadam se da neće zvučati neskromno, ali za osam do 10 godina očekujem da će Vind sport igrati u finalu Lige šampiona koja će se igrati u Pančevu„, rekao je Rađen.

    Nikola Rađen u razgovoru za B92 govorio je o svom klubu i o ambicijama. Osvajač čak 17 medalja sa nacionalnim timom, maksimlano se posvetio radu u svom klubu, a ističe da posebno uživa u radu sa decom:

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport