Ragbisti Dinama Foto: Tijana Vesović
Sport

Ragbisti pančevačkog Dinama dominirali proteklog vikenda

Izvor: 
013info Pon, 27/09/2021 - 17:43


Proteklog vikenda, juniori osvojili pančevačkog DInama osvojili su Trofej Beograda, dok su pioniri pobedili na prvom turniru kvalifikacija.

U finalu Trofeja Beograda juniori Dinama bili su bolji od starčevačkog Borca 19:12. Na putu do finala Dinamo je pobedio Kruševac i Čelik iz Zenice.

- Zanimljivo da je u ovo nadmetanju odigrana i prva zvanična utakmica posle 25 godina Dinama i Čelika iz Zenice.Pokazana je dobra igra, fer nadmetanje,sportski duh što dokazuje rezultat gde je Dinamo osvojio Trofej,što nam je bitno za dobar start u polu sezoni, dodaje trener plavo belih Vladimir Ambruš.

Pioniri Dinama u prvoj utakmici su odigrali nerešeno s Radom 10:10, ali su u druge dve utakmice prosto pregazili protivnike: Dorćol su pobedili s 90:0, a Crvenu zvezdu sa 70:0 i završili na prvom mestu ispred Rada.

- Sjajna igra mladih veprova sa Tamiša, dobar start polusezone. Veliki napor urađen u pripremnom delu i igrači koji su dominirali turnirom pokazali su pravu spremu i eksplozinost u napadu, što je kulminiralo osvajanjem ovog turnira i prednost na samom startu polusezone, zaključio je trener plavo belih Nikola Advigov.  

 
MarketingNajnovije vesti