Foto: Ragbi klub "Dinamo 1954"
Sport

RK "DINAMO 1954": Ragbisti spremni dočekuju sezonu

Pančevo, Pet, 17/02/2017 - 17:10
Mirjana Marić


Početak prolećne sezone 2017. donosi puno izazova za ragbiste "Dinama". Ove sezone preko osamdeset igrača ovog kluba nastupaće u pet kategorija: Seniori, Juniori, Kadeti, Pioniri, Petlići. Pored takmičarskih dueala u domaćem prvenstvu očekuju ih reprezentativne aktivnosti za mladu reprezentaciju gde je uzelo učesće 6 igrača, koji će na evropskom prvenstvu braniti boje Srbije.

Pripreme svih kategorija smo opredelili tako da ove sezone budu u Pančevu, gde treneri naporno rade u trenažnom procesu sa svim timovima. Seniorski tim očekuje vec prvi test meč sa mladom reprezentacijom 11. i 26. marta sa ragbistima Vršca, gde će timovi odmeriti snage u Pančevu, nakon čega nas očekuje start B grupe. Očekujemo da podmlađeni seniorski tim ove sezone pod vođstvom iskusnog trenera Milana Mitrovića napravi dobru uvertiru, kako bi se na jesen borili za ulazak u prvu ligu Srbije, istakao je Igor Stojadinović, sportski direktor kluba.

On je dodao da je uprava kluba, zajedno sa stručnim timom puno toga uradila kako bi "Dinamo" ove sezone bio na vrhu ragbi mape u Srbiji i predstavljao Grad Pančevo u najboljem svetlu.

Zahvalni smo gradu Pančevu, Sportskom Savezu Pančeva i JKP Mladost koji su prepoznali potencijal ragbija i njegovu sportsku istoriju, zakljucio je Igor.

Foto: Ragbi klub "Dinamo 1954"
ragbi2.jpg

Foto: Ragbi klub "Dinamo 1954"
ragbi3.jpg

Foto: Ragbi klub "Dinamo 1954"
ragbi4.jpg

Foto: Ragbi klub "Dinamo 1954"
ragbi5.jpg

Foto: Ragbi klub "Dinamo 1954"
ragbi6.jpg

 
MarketingNajnovije vesti