• SD „Pančevo 1813” niže uspehe

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Marko Ninković osvojio je tri medalje, zlato za pionire i kadete i bronzu za mlađe juniore pištoljem, Velimir je prvi mlađi junior, a Stefan drugi mlađi junior, Ognjen je treći pionir i treći kadet pištoljem, dok su sve tri ekipe Pančevaca, pionirska, kadetska i mlađih juniora, prve.

    Aleksa je prvi mlađi junior puškom, Teodora je druga kadetkinja, a treća mlađa juniorka, Iva je treća pionirka i treća kadetkinja.

    Proteklog vikenda je u Pančevu održano prvo kolo Lige pionira, kadeta i mlađih juniora Vojvodine, čime je i zvanično počela nova sezona 2020/21. Streljačka družina „Pančevo 1813” je imala svoje takmičare u gotovo svim disciplinama i kategorijama, sobzirom na to da je bila domaćin i pošto je na vreme pripremala svoje takmičare.

    Ekipa pionira vazdušnom puškom je osvojila drugo mesto u sastavu Nemanja Đorđević sa 169, Ognjen Lukić 162 i Ognjen Bunčić 161 krugom. Ekipa pionirki je zauzela peto mesto u sastavu Katja Bogdanović sa 129,Tijana Cvetanović sa 111 i Iva Rakonjac koja je sa 173 kruga osvojila bronzanu medalju. 

    Po prvi put se takmiče pioniri i u disciplini vazdušni pištolj u kojoj je bila najuspešnija ekipa pančevačkih pištoljaša u sastavu Marko Ninković koji je osvojio zlatnu medalju sa 165, Ognjen Bunčić koji je osvojio bronzanu medalju sa 150 i Nemanja Đorđević koji je peti sa 132 kruga. Ekipa pionirki je druga u sastavu Asja Bogdanović sa 138 koja je četvrta, Katja Bogdanović 65 i Iva Rakonjac koja je peta pištoljem sa 121 krugom.

    Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju sa visokim rezultatom od 591 krug u konkurenciji mlađih juniora puškom(nije više kadet). Pored njega, u ekipi mlađih juniora koja je osvojila drugo mesto nastupili su  Nemanja Đorđević sa 483 i Ognjen Lukić sa 395 krugova.  Teodora Kondić je osvojila srebrnu medalju sa 385 krugova u konkurenciji kadetkinja puškom i u konkurenciji mlađih juniorki je osvojila bronzanu medalju. Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju sa 383 kruga u konkurenciji kadetkinja puškom, a u konkurenciji mlađih juniorki je četvrta. Ekipno su četvrte, bez rezultata Ane Tokić koja je odustala od daljih takmičenja.

    Ekipa kadeta pištoljem je osvojila prvo mesto, u sastavu Marko Ninković koji je sa 521 krugom osvoji zlatnu medalju, i Ognjen Bunčić koji je osvojio bronzanu medalju sa 453 kruga i Nemanja Đorđević. Ekipa mlađih juniora je ubedljivo prva u sastavu Velimir Ninković sa 538 krugova koji je osvojio zlatnu medalju, Stefan Kešišjan koji je sa 532 kruga osvojio srebrnu medalju i Marko Ninković koji je osvojio bronzanu medalju sa 521 krugom, a Ognjen Bunčić je peti  sa 453 kruga.
    Ekipa kadetkinja pištoljem je treća u sastavu Asja Bogdanović koja je  sa 231 krugom šesta u obe konkurencije, i Marija Petrović sa 218 krugova, dok Marina Mijatović nije nastupila zbog bolesti.
    Naredno takmičenje u Ligi Vojvodine za pionire će biti 18 .oktobra u Staroj Pazovi, a za kadete i mlađe juniore početkom decembra u Vrbasu.

    Prošlog vikenda je u Vrbasu održano takmičenje za Kup Vojvodine ekipno serijskom vazdušnom puškom, sa po jednim prestavnikom iz svake kategorije.
    Ekipa Streljačke družine „Pančevo 1813”’ je osvojila treće mesto u sastavu: pioniri Nemanja Đorđević sa 162 i Teodora Kondić sa 180 krugova, juniori Ognjen Bunčić sa 329 i Iva Rakonjac sa 362 kruga i seniori Dalibor Pavlović sa 347 i Snežana Fodor sa 311 krugova. 

    Finale Kupa SS Srbije će po tradiciji biti održano 25. oktobra u Pančevu.

    Marko Ninković osvojio je tri medalje, zlato za pionire i kadete i bronzu za mlađe juniore pištoljem, Velimir je prvi mlađi junior, a Stefan drugi mlađi junior, Ognjen je treći pionir i treći kadet pištoljem, dok su sve tri ekipe Pančevaca, pionirska, kadetska i mlađih juniora, prve.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]