• Sedam medalja i pet pehara za pančevačke strelce

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nakon tri održana kola Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, proteklog vikenda je u Novom Sadu održano  Finalno takmičenje za kraj sezone 2020/21, na kojem je nastupilo jedanaest mladih takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“.

    Najpre je  održano kvalifikaciono takmičenje i proglašeni najbolji takmičari kadetskih kategorija, a onda i četiti Finala od po osam najboljih mlađih juniora-ki po kategorijama puškom i pištoljem, i proglašena su po tri najbolja.

    Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u konkurenciji kadeta, a u finalu i zlatnu medalju za prvo mesto u konkurenciji mlađih juniora pištoljem ispred dva pančevca, Stefana Kešišjana koji je osvojio srebrnu i Velimira Ninkovića koji je osvojio bromzanu medalju u kategoriji mlađih juniora pištoljem. Pored Marka, za ekipu kadeta koja je prva, nastupili su Nemanja Đorđević i Ognjen Bunčić, a sva tri osvajača medalja su činili ekipu mlađih juniora koja je ubedljivo prva. Za ekipu mlađih juniorki pištoljem koja je osvojila treće mesto, nastupile su Marina Mijatović, Asja i Katja Bogdnović.

    Aleksa Rakonjac je ubedljivo vodio u kategoriji mlađih juniora, i osvojio očekivanu zlatnu medalju, a sa Ognjenom Lukićem i Nemanjom Đorđevićem osvojio i treće mesto za ekipu mlađih juniora puškom.

    Teodora Kondić je osvojila bronzanu medalju u konkurenciji kadetkinja puškom, a Iva Rakonjac se u finalu izborila za bronzanu medalju u konkurenciji mlađih juniorki. Pored Teodore i Ive, za ekipu kadetkinja puškom koja je osvojila drugo mesto, nastupala je i Katja Bogdanović.

    ***

    Proteklog vikenda je u Novom Sadu je održano i prvo kolo Kupa SS Srbije po A programu u trostavu mk puškom i po B programu u trostavu za kadetkinje vazdušnom puškom, na kojem je nastupilo tri takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“.
    Aleksa Rakonjac je osvojio peto mesto u konkurenciji juniora sa 1119 krugova u trostavu 3×40 metaka malokalibarskom puškom,i po veoma niskoj temperaturi,  obezbedio šest bodova za učešće u Finalu, koje će biti održano nakon tri kola.

    Teodeora Kondić je osvojila takođe peto mesto i šest bodova u konkurenciji kadetkinja sa 579 krugova u trostavu 3×20 dijabola vazdušnom puškom, a Iva Rakonjac je osvojila dva  boda za deveto mesto.

    Već narednog vikenda će pančevački strelci nastupati na drugom kolu a početkom maja i na trećem kolu, takođe u Novom Sadu.
     

     

    Nakon tri održana kola Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, proteklog vikenda je u Novom Sadu održano  Finalno takmičenje za kraj sezone 2020/21, na kojem je nastupilo jedanaest mladih takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport