• Slavni srpski vaterpolista u Pančevu promovisao kamp vodenih sportova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Poznati srpski vaterpolista Nikola Rađen danas je posetio Gradsku upravu Pančeva i promovisao Kamp vodenih sportova „Number one“. U razgovoru sa pančevačkim zvaničnicima on je dogovorio odigravanje prijateljske vaterpolo utakmice na pančevačkom bazenu u utorak 11. jula.

    Promovišuči kamp „Number one“, Rađen je do sada obišao dvadesetak gradova.

    – U pančevu u utorak organizujemo utakmicu u cilju promocije kampa „Number one“.  Napravićemo jedan mali vaterpolo spektakl ovde. Pozivam sve ljude iz Pančeva da u utorak u 18 sati dođu na bazen i učestvuju vaterpolo utakmici mladih ekipa „Number one“ i Mladosti iz Pančeva. Igraće dve ekipe dece iz Pančeva, a ja ću biti na klupi jedne od njih, rekao je Nikola Rađen.

     

     

    Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, predsednik Sportskog saveza Pančeva Slobodan Bitević, predstavnici VK Mladost, član Gradskog veća Aleksandar Stevanović, direktor JKP Mladost Predrag Stojadinov i predstavnici kampa Number one na čelu sa Nikolom Rađenom.

     

    – Ovakav kamp treba da se približi našoj deci. Kolika će biti zainteresovanost to je ovog trenutka stvar ličnog opredeljenja, ali ja sam siguran da će biti zainteresovanih s obzirom na to da su naši sportisti koji su proneli slavu Srbije širom Evrope i sveta biti prisutni u tom kampu. Gospodin Rađen je danas došao da promoviše ovaj kapm, ali mislim da će saradnja s ljudima koji su ovo organizovali i koji pokušavaju da postave organizaciju sporta na jedan moderniji način biti mnogo šira jer Pančevo za tako nešto ima kapacitete i ne samo kapacitete nego izdvaja i ozbiljan novac za razvoj sporta, rekao je gradonačelnik Pavlov posle sastanka.

     

    Kamp vodenih sportova će realizovati najbolji koordinatorivrhunski treneri i šampioni koji su na mnogim tamičenjima dokazali da su “number one” odnosno broj jedan.

    Polaznici kampa imaće jedinstvenu priliku da upoznaju naše zlatne olimpijske šampione, druže se i treniraju sa njima, kao i sa nekim od najistaknutijih trenera. Ako želite da vaša deca rade sa najboljim trenerima, pedagozima, predavačima , a jednog dana i sama postanu broj jedan, onda je kamp vodenih sportova “Number One” pravo mesto da nauče kako se postaje šampion i najbolji od najboljih.

    Priliku za upozavanje i druženje, kamperi će imati i sa drugim velikim imenima iz sveta sporta, koji će biti gosti  “Number One” kampa.

    Kamp je namenjen deci uzrasta od 7 do 16 godina iz Srbije i inostranstva, a održaće se u Vrnjačkoj Banji u periodu od15. jula do 12. avgusta 2017.

    Više informacija o kampu možete pronači na sajtu numberone.rs.

    Poznati srpski vaterpolista Nikola Rađen danas je posetio Gradsku upravu Pančeva i promovisao Kamp vodenih sportova „Number one“. U razgovoru sa pančevačkim zvaničnicima on je dogovorio odigravanje prijateljske vaterpolo utakmice na pančevačkom bazenu u utorak 11. jula.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]