Sport

Slavni srpski vaterpolista u Pančevu promovisao kamp vodenih sportova

Pančevo, Pet, 07/07/2017 - 14:26
Aleksandar Stojković

Poznati srpski vaterpolista Nikola Rađen danas je posetio Gradsku upravu Pančeva i promovisao Kamp vodenih sportova „Number one“. U razgovoru sa pančevačkim zvaničnicima on je dogovorio odigravanje prijateljske vaterpolo utakmice na pančevačkom bazenu u utorak 11. jula.

Promovišuči kamp „Number one“, Rađen je do sada obišao dvadesetak gradova.

- U pančevu u utorak organizujemo utakmicu u cilju promocije kampa „Number one“.  Napravićemo jedan mali vaterpolo spektakl ovde. Pozivam sve ljude iz Pančeva da u utorak u 18 sati dođu na bazen i učestvuju vaterpolo utakmici mladih ekipa „Number one“ i Mladosti iz Pančeva. Igraće dve ekipe dece iz Pančeva, a ja ću biti na klupi jedne od njih, rekao je Nikola Rađen.

 

radjen_u_pancevu_1.jpg

 

Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, predsednik Sportskog saveza Pančeva Slobodan Bitević, predstavnici VK Mladost, član Gradskog veća Aleksandar Stevanović, direktor JKP Mladost Predrag Stojadinov i predstavnici kampa Number one na čelu sa Nikolom Rađenom.

 

- Ovakav kamp treba da se približi našoj deci. Kolika će biti zainteresovanost to je ovog trenutka stvar ličnog opredeljenja, ali ja sam siguran da će biti zainteresovanih s obzirom na to da su naši sportisti koji su proneli slavu Srbije širom Evrope i sveta biti prisutni u tom kampu. Gospodin Rađen je danas došao da promoviše ovaj kapm, ali mislim da će saradnja s ljudima koji su ovo organizovali i koji pokušavaju da postave organizaciju sporta na jedan moderniji način biti mnogo šira jer Pančevo za tako nešto ima kapacitete i ne samo kapacitete nego izdvaja i ozbiljan novac za razvoj sporta, rekao je gradonačelnik Pavlov posle sastanka.

 

Kamp vodenih sportova će realizovati najbolji koordinatorivrhunski treneri i šampioni koji su na mnogim tamičenjima dokazali da su “number one” odnosno broj jedan.

Polaznici kampa imaće jedinstvenu priliku da upoznaju naše zlatne olimpijske šampione, druže se i treniraju sa njima, kao i sa nekim od najistaknutijih trenera. Ako želite da vaša deca rade sa najboljim trenerima, pedagozima, predavačima , a jednog dana i sama postanu broj jedan, onda je kamp vodenih sportova “Number One” pravo mesto da nauče kako se postaje šampion i najbolji od najboljih.

Priliku za upozavanje i druženje, kamperi će imati i sa drugim velikim imenima iz sveta sporta, koji će biti gosti  “Number One” kampa.

Kamp je namenjen deci uzrasta od 7 do 16 godina iz Srbije i inostranstva, a održaće se u Vrnjačkoj Banji u periodu od15. jula do 12. avgusta 2017.

Više informacija o kampu možete pronači na sajtu numberone.rs.Marketing

Najnovije vesti