• Srebrni sa Evropskog prvenstva u poseti Akademiji Jočić u Starčevu, mladima demonstriran vrhunski džudo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Srpski džudista Darko Brašnjević, koji je osvojio srebrnu medalju na nedavno zavrsenom seniorskom prvenstvu Evrope u Bugarskoj, bio je gost Akademije Jočić u Starčevu.

    Brašnjević  je ovu u posebnu čast i poštovanje kako Akademiji, tako i treneru Miroslavu Jočiću, ukazao zajedno sa svojim trenerom Nemanjom Tomićem, direktorom Slavišom Nerandžićem i nekoliko prvotimaca,

    Na opšte zadovoljstvo malih Akademaca demonstrirali su svoj vrhunski džudo, radili borbe sa njima, a na kraju treninga se družili.

    Miroslav Jočić je istakao da mladi judisti Akademije i ojka još uvek nisu svesni značaja ove posete, ali da će uskoro osetiti veliki benifit i značaj svega.

    “Za samu Akademiju, ovo je veliko priznanje i čast, jer poseta ovako velikih šampiona nije svakodnevna pojava u našem gradu, a posebno u Starčevu”, naglašava Jočić.

    “Prikaz svojih “specijalki” i razmena iskustava kao i vrhunske borbe su veliko zadovoljstvo i pun pogodak za sve” ističu Jočić i Tomić.

    Jočić je poseno izdvojio pohvale koje je naš reprezentativac uputio kako na račun akademije tako njemu lično, govoreći da odavno nije video bolje uslove za rad i doživeo lepši prijem i doček, ali da je, budući da Akademijom rukovodi jedan od naših najboljih džudista stare generacije, sve razumljivo.

     

    Srpski džudista Darko Brašnjević, koji je osvojio srebrnu medalju na nedavno zavrsenom seniorskom prvenstvu Evrope u Bugarskoj, bio je gost Akademije Jočić u Starčevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]