Fleg liga: žene

Sremice trijumfovale u Pančevu

Pančevo, Ned, 02/10/2016 - 20:43
Bratislav Bosnjak

PANČEVO, 2. oktobar - Turnir grupe "Sever" u Fleg ligi Srbije za žene odigran je u Pančevu na terenu SRC "Mladost", a učestvovali su "Panthers-ladies" iz Pančeva, "Vučice" iz Beograda i ekipa "Valkyries" iz Sremske Mitrovice. Turnir se igrao dvokružno, a konačnu pobedu je odnela ekipa iz Sremske Mitrovice, koja je zabeležila tri pobede i jedan poraz, druge su "Vučice", dok su dame iz Pančeva zauzele treće mesto.

- Iako se nismo pokazali u najboljem svetlu danas, mislim da ima vremena za napredak. Videli smo naše greške, ali i prednosti protivnika i za naredni turnir ćemo se bolje spremiti. Želim da pohvalim moje devojke koje su danas igrale srcem i, naravno, sve čestitke protivnicima, rekao je Marko Sabo, trener pančevačke ekipe.

Trener "Vučica", Vojin Milić, zadovoljan je bio kako su se njegove igračice pokazale pod pritiskom.

- Danasnji fleg turnir grupe "Sever", dokazao je da se radi o tri jako kvalitetne ekipe. Jako sam zadovoljan kako smo odigrali protiv jakih timova i kako smo rešavali situacije u egal završnici. Hvala Pančevo "Pantersima" na gostoprimstvu i sa nestrpljenjem iščekujemo naredni turnir.

Drugo kolo je na programu za dve nedelje, kada će Klub američkog fudbala "Panters" Pančevo ponovo biti domaćin. Lepa vest je stigla iz ovog sportskog kolektiva, a to je da je prvi trener ženske fleg ekipe, Ivan Kosanović, izabran za selektora reprezentacije Srbije u ženskom flegu.Marketing

Najnovije vesti