• Starčevački džudisti ponovo među najboljima: Za dva dana, na dva turnira 9 medalja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Džudisti starčevačke “Akedemije Jočić” proteklog vikenda nastupali su na dva turnira, okitivši se sa devet medalja, među kojima su tri bronzane, četiri srebrne i dve zlatne.

    Na subotnjem turniru koji je održan u Pančevu akademci su nastupili u punom sastavu, a petoro pionira ovog kluba osvojilo je medalju.

    Bronzanim medaljama su se okitili Antonina Nikolić i Mateja Ilić. Na drugo mesto su se popeli Golub i Dejan Strigić, a Natalija Strigić je ponovo, ubedljivo trijunfovala i osvojila zlatnu medalju.

    U konkurenciji pionira vredno je spomenuti da su Mihajlo Trajanovski i Lazar Nikolić bili peti tj. Izgibili su u borbama za medalju.

    Trener Miroslav Jočić kaže da se i ekspedicija novajlija sjajno borila i zabelezila po nekoliko pobeda i plasmana.

    Nataliji Strigić dupla kruna!

    Nakon Pančeva, usledio je turnir u Nišu gde su, prema rečima Jocića, nastupili najhrabriji i najuporniji.

    “Retko se događa da deca nastupe, dan za danom, ali ovoga puta na ispitu je bila volja, želja i hrabrost da se to dogodi i realizuje”, naglasio je on.

    Na takmičenju u Nišu se okupilo više od 300 takmičara, a Akademiju Jočić su na najbolji način predstavili, Đorđe Maletić, koji je posle kraće pauze stao na postolje osvajanjem bronzane medalje. Dejanu i Golubu Strigić je zlato izmaklo pa su morali da prihvate srebrna odličja.

    Natalija Strigić nije dozvolila iznenađenje, ubedljivo i vrlo efektno “pobila” je svoje rivalke te potvrdila subotnju titulu.

    “Strigići su u naš grad doneli šest medalja za dva dana te jasno potvrdili moju teoriju da oni predstavljaju budućnost džudo sporta grada Pančeva”, istakao je Jočić.

     

    Džudisti starčevačke “Akedemije Jočić” proteklog vikenda nastupali su na dva turnira, okitivši se sa devet medalja, među kojima su tri bronzane, četiri srebrne i dve zlatne.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]