Foto: SD Pančevo 1813
Sport

STRELJAŠTVO: Dejan Pešić i Ivana Marić prvi u miksu na Kupu Srbije

Izvor: 
S. V. Uto, 24/04/2018 - 09:40

Dejan Pešić iz SD „Pančevo 1813" i Ivana Marić iz KSS „Policajac" u pobedili u takmičenju mešovitih parova u prvom kolu Kupa Srbije po A programu koje je održano proteklog vikenda u Novom Sadu. Treneri Siniša Veljković iz Pančeva i Ivan Manojlović iz Beograda, su dobro procenili mogućnosti i izabrali par koji je već nastupao i osvojio četvrto mesto na Internacionalnom prvenstvu Beograda.

lada juniorka Ivana Marić, je u osnovnom meču otpucala 411,9 krugova, a njen kolega Dejan Pešić iz SD Pančevo 1813, 413,7 krugova. Sa 825.6 krugova ušli su u finalni meč na prvoj poziciji, i ubedljivo pobedili, nakon finala, ispred juniorskog miksa iz Niša i Kosjerića i miksa iz Novog Sada.Ipak ostaje žal za planiranom pančevačkom članicom Dejanovog miksa, obzirom da su i juniorke iz Pančeva prestale da pucaju ovu disciplinu. U trostavu mk puškom,Dejan je zauzeo peto mesto sa 1140 krugova, ali je u finalu pao na osmo mesto, pošto nije uspeo da ispali jedan hitac u ležećem stavu, i sa deset krugova manje,izgubio šanse da dalju borbu u finalu, ali je osvojio 3 boda.

Prve kolo Kupa SS Srbije po A programu,je održano proteklog vikenda u Novom Sadu, po novim pravilima . Ukinuta je disciplina sa 60 metaka u ležećem stavu mk puškom,pa se pored ustaljene discipline trostav sa 3 puta po 40 metaka mk puškom, takmičilo i u novoj disciplini sa po 40 dijabola vazdušnom puškom u miksu,tj u parovima koji mogu biti iz istog ili različitih klubova. Dejan nastavlja treninge u Beogradu i Novom Sadu i sprema se za nastup na međunarodnom takmičenju u Plzenu od 01.do 07.maja.Marketing

Najnovije vesti