• STRELJAŠTVO: Pančevke su prvakinje države, a Marija Aleksić druga u trostavu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Pionirke Streljačke družine“Pančevo 1813“ su osvojile titulu prvaka Srbije u trostavu, a drugo mesto u ležećem stavu, dok je Marija Aleksić u pojedinaćnoj konkurenciji osvojila drugo mesto u trostavu na Prvenstvu Srbije koje je održano proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici.
    Ekipa pionirki je nastupila u sastavu: Marija Aleksić, Teodora Kondić i Sara Maletić.
     
    – Marija Aleksić pored srebrne medalje je osvojila i četvrto mesto sa 252 kruga u disciplini ležeći stav,mada je samo nekoliko krugova delilo od prvog mesta, koje bi sigurno osvojila da je imala kvalitetniju municiju, rekao je Siniša Veljković, trener SD Pančevo 1813.
     
    Odlično su se pokazali i najmladji učesnici Aleksa Rakonjac osvajanjem trećeg mesta sa 212 krugova u trostavu kao i Teodora Kondić koja je bila peta u trostavu sa 203 kruga.
     
    Ovim takmičenjem je završena sezona 2016/17, a već je uveliko počela i nova treninzima iz vazdušnog sportskog oružja, svakog utorka i četvrtka od 17 do 22 časa.

    Pionirke Streljačke družine“Pančevo 1813“ su osvojile titulu prvaka Srbije u trostavu, a drugo mesto u ležećem stavu, dok je Marija Aleksić u pojedinaćnoj konkurenciji osvojila drugo mesto u trostavu na Prvenstvu Srbije koje je održano proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]