• Tamiš iznenadio Beograđane

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Košarkaši „Tamiša“ napravili su iznenađenje u 7. kolu Košarkaške lige Srbije, pošto su sinoć u Beogradu pobedili OKK „Beograd“ rezultatom 77:88, po četvrtinama (19:23, 10:19, 27:21, 21:25) Ovim trijumfom „Tamiš“ ponovo ima pozitivan skor koji iznosi četiri pobede i tri poraza,  uz 11 osvojenih bodova. Ekipa Bojana Jovičića trenutno zauzima 4. mesto na tabeli KLS-a. Do pobede su pančevački tim predvodili bekovski tandem Dušan Milošević sa 20 i Nikola Simić sa 18 poena. Takođe, treba istaći i uloge Adama Mirkovića koji je ubacio 15 poena, kao i Nemanje Đorđevića koji je zabeležio 10 poena i 6 skokova.

    Pored pobede „Tamiša“ ovu utakmicu obeležio je i povratak na parket Igora Kesara koji je na terenu proveo 16 minuta i ubacio 9 poena.

    U narednom 8. kolu, „Tamiš“ će ugostiti „Napredak Rubin“ iz Kruševca.

    Košarkaši „Tamiša“ napravili su iznenađenje u 7. kolu Košarkaške lige Srbije, pošto su sinoć u Beogradu pobedili OKK „Beograd“ rezultatom 77:88, po četvrtinama (19:23, 10:19, 27:21, 21:25) Ovim trijumfom „Tamiš“ ponovo ima pozitivan skor koji iznosi četiri pobede i tri poraza,  uz 11 osvojenih bodova. Ekipa Bojana Jovičića trenutno zauzima 4. mesto na tabeli KLS-a. Do pobede su pančevački tim predvodili bekovski tandem Dušan Milošević sa 20 i Nikola Simić sa 18 poena. Takođe, treba istaći i uloge Adama Mirkovića koji je ubacio 15 poena, kao i Nemanje Đorđevića koji je zabeležio 10 poena i skokova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]