• TANASKOVIĆ: Partizan u Pančevu otvara trenažni centar – naišao sam na razmevanje lokalne samouprave i gradonačelnika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Crno-beli žele ne samo da se vrate u sam vrh srpske lige, nego i da stvaraju buduće zlatne odbojkašice i odbojkaše. Zato uskoro u Pančevu otvaraju moderan trenažni centar „Fortuna“, koji će biti deo sportskog kompleksa „Mladost“, pišu Novosti.

    – Beogradu nedostaju sportski objekti, jer većina klubova želi da trenira u isto vreme, tako da smo mi u protekle četiri godine kuburili sa terminima. Zato smo odlučili da sagradimo trenažni centar, koji je biti baza Partizana, u kojem će se stvarati nove vrednosti, raditi sa mlađim kategorijama… Naišao sam razumevanje lokalne samouprave i gradonačelnika Pančeva – ističe legendarni Željko Tanasković.

    Čuveni odbojkaš kaže da će odbojkaški klub imati trenažni centar po modelu fudbalskog kluba u Zemunu.

    – Partizan se ne seli u Pančevo, Partizan se neće zvati Partizan Pančevo, Partizan ima jedno ime, adresa je Humska 1. Mi samo radimo da stvorimo uslove za optimalan trenažni proces. Verujem da ćemo u narednom periodu uspeti da nađemo zemljište i u Beogradu, kako bismo napravili još jedan centar – podvlači Tanasković.

    A kako će izgledati trenažni centar crno-belih.

    – To je montažno-demontažni objekat koji se sastoji iz tri terena sa tarafleks podlogom, teretanom, sobama za dnevni odmor, restoranom, prostorijama koje su potrebne za rad jednog centra. Očekujemo da bude gotov u julu, a da možemo da ga koristimo od sredine juna – kaže Tanasković.

    Deca iz Beograda neće morati da dolaze u Pančevo, već samo najtalentovanija.

    – U centru će raditi takmičarske ekipe, a akcenat će biti i na invidualnom radu sa najtalentovanijim devojčicama i dečacima. Biće to jedan pravi centar za razvoj mladih i stvaranja pravih vrednosti. S druge strane dobićemo bazu i u Pančevu, jer ćemo pokrenuti školicu odbojke – podvlači Tanasković.

    Alfa i omega crno-belih ističe da planiraju da utakmice i dalje igraju u Beogradu…

    – Partizan ima 39 selekcije, 412 devojčica i dečaka. Verujem da ćemo sa ovim uslovima privući dosta mladih. Tu će biti i kampovi. Najbitnije je da se deca bave sportom, a verujem da će među njima biti zlatnih devojčica i dečaka – podvlači Tanasković

     

    Crno-beli žele ne samo da se vrate u sam vrh srpske lige, nego i da stvaraju buduće zlatne odbojkašice i odbojkaše. Zato uskoro u Pančevu otvaraju moderan trenažni centar „Fortuna“, koji će biti deo sportskog kompleksa „Mladost“, pišu Novosti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]