Foto: Triatlon klub "Tamiš"
Sport

TK "Tamiš" nagradio deset najuspešnijih takmičara u 2016.

Pančevo, Ned, 25/12/2016 - 02:11
Mirjana Marić Veličković
Triatlon klub "Tamiš" održao je redovnu godišnju skupštinu, u četvrtak, 22. decembra, nakon koje je uz druženje sa članovima proslavljen kraj uspešne sezone. Ovom prilkom je vrednim robnim nagradama nagrađeno deset najuspešnijih takmičara iz prethodne sezone, uz pomoć Grada Pančeva, Sportskog saveza Pančevo i Vojvođanske triatlonske unije. 
 
Ova godina je bila izuzetno uspešna. Klub je odlučio i našao sredstva da deset najuspešnijih takmičara u prethodnoj takmičarskoj sezoni nagradi sportskim artiklima, sportskom opremom koju mogu kotistiti u treninzima i takmičenjima. Kao vodilju za to ko je najuspešniji imali smo uspehe na učešće na trkama. Izbrali smo deset najuspešnijih u svim kategorijama, po plasmanu na STU kupu, rekao je sekretar Triatlon kluba Tamiš, Marjan Lukić. 

U kategoriji početnika, nagrađeni su Vojin Davidović, Stefan Jelača i Bogdan Jelača koji je pobedio na svim trkama, Iva Božičković, kao i nešto stariji Luka Gligorić. 

U kategoriji stariji kadeti nagrađeni su Vanja Isevski, Anja Davidović i jedan od najuspešnijih, pobednik STU kupa u apsolutnoj kategoriji Danilo Jovanović. 

Danilo Jovanović, triatlonac Tamiša vozi bicikl. Grimasa na licu
danilo_bajs.jpg


Marketing

Najnovije vesti