Sport

„Tri i po muškarca" pobednici 7. memorijala „Milan Stupar – Stupi" (FOTO)

Pančevo, Sre, 05/10/2016 - 20:29
Tanja Marin

Ekipa „Tri i po muškarca" pobednik je sedmog po redu memorijalnog turnira u basketu „Milan Stupar –Stupi". I ove godine prijatelji, rođaci i saigrači Milana Stupara okupili su se kako bi igrajući basket i zabavljajući se podsetili na prerano preminulog Milana, košarkaša pančevčakog „Dinama". 

memorijalni turnir stupi.jpg

Na ovogodišnjem turniru, koji je održan u organizaciji njegovih drugara i saigrača na otvorenom terenu Košarkaškog kluba „Tamiš" u centru grada, učestvovalo je 8 ekipa. Kako se na ovom turniru ekipe nadmeću u basketu „tri na tri" ekipe su imale tri ili četiri člana. Pošto je završen preliminarni krug takmičenja u kojem su ekipe igrale po sistemu svako sa svakim u polufinale su se plasirale sledeće ekipe: „Domaćin", „Tri i po muškarca", „Jao Ming" i „Centrala Kolumbija". U finalu snage su odmerili „Tri i po muškarca" i „Jao Ming", dok su se preostale dve ekipe borile za bronzano odličje. „Tri i po muškarca" je zasluženo osvojila prvo mesto, drugo je pripalo ekipi „Jao Minga", dok je treće mesto osvojila ekipa „Domaćina". 

memorijalni turnir stupi.jpg

Na ovom turniru su kao i na prethodnim svi ljubitelji basketa i prijatelji Stupija mogli da uživaju u veoma interesantnim, neizvesnim, mečevima i „tvrdom" basketu sa dosta lepih poteza. Ipak, ono što je na kraju dana važno je to što su se oni koji su bili bliski sa Milanom Stuparom, ali i oni koji ga nisu poznavali, okupili kako bi njemu u čast uživali u igri koju je on najviše voleo. 

memorijalni turnir stupi.jpg

 Marketing

Najnovije vesti