Foto: AK "Tamiš"
Sport

TRI MEDALJE ZA AK "TAMIŠ": Sanja Marić pobednica Belog Krosa

Pančevo, Ned, 19/02/2017 - 17:53
Mirjana Marić


U nedelju, 19. februara u organizaciji grada Vršca i Vršačkog Atletskog kluba (VAK) održan je tradicionalni 6. Vršački Beli Kros. Ova atletska manifestacija održana je u gradskom parku, uz učešće 200 atletičara/ki iz Srbije uzrasta 7 do 20 godina.

AK Tamiš predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa 5 takmičara i ostvario veliki uspeh osvajanjem tri medalje.

U trci najmlađih, Olga Lisicin je osvojila bronzanu medalju na deonici od 100m. Zatim su na red došli mlađi i stariji osnovci. Stefan Marić je u trci osnovaca na deonici od 200m osvojio drugo mesto i srebrnu medalju.

Foto: AK "Tamiš"
atletika2.jpg

 

U trci devojčica na 300m sjajna Sanja Marić je još jednom pokazala da nema konkurenciju bez obzira na disciplinu u kojoj se takmiči, ubedljivo je osvojila zlatnu medalju. Sanji Marić je pored zlatne medalje pripao i pehar pobednice Vršačkog Belog Krosa. Ovo je samo jedna u nizu pobeda talentovane Sanje Marić koja je jesenas inače bila i Šampionka Krosa RTS.

Iako nisu osvojili medalje, za AK Tamis zapažen uspeh postigli su i Aleksa Nertica kao i Jelena Vasiljević.

Atletski klub Tamiš uz pomoć grada i Sportskog Saveza Pančeva nastavlja da razvija sjajnu školu atletike kao i pionirske kategorije koje su jedne od boljih u Srbiji, i koje sa svakog takmičenja u Pančevo donesu pregršt medalja, rekao je trener Zoran Kocić.
MarketingNajnovije vesti