• Tri takmičenja – devet medalja za plivače pančevačkog Dinama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Plivači Dinama, predvođeni trenerom Biljanom Šondić, osvojili su dve medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu “Sve prolazi Zvezda traje” koji je održan u subotu na bazenu SC 25. maj u Beogradu. Marta Konstantinov je bila prva u disciplini 100 m prsno i Martin Ćirković drugi na 200 m prsno.

    Istog dana, u Novom Sadu na bazenu Slana Bara Klisa, održan je tradicionalni Uskršnji miting. Za Dinamo je plivao 31 takmičar u pratnji trenera Aleksandre Crevar, Marka Spasova i Nebojše Vasovića. Većini malih takmičara ovo je bilo prvo učešće na takmičenju. Nina Čiča osvojila je prvo mesto u disciplini 100 m prsno, Olga Gavrilović treće mesto u disciplini 50 m prsno i Vuk Samardžija treće mesto u disciplini 50 m delfin. Učestvovalo je 269 plivača iz 19 klubova.

    Naše plivačice Danica Konstantinov i Srna Milutinović se ovog vikenda nalaze u kampu mladih plivača u Subotici. Na ovom takmičenju su nastupile kao predstavnici Plivačkog Saveza Vojvodine. Danica je osvojila drugo i treće mesto u disciplinama 100 m mešovito i 50 m ledjno, a Srna dve bronzane medalje u disciplinama 50 m kraul i delfin.

     

    Plivači Dinama, predvođeni trenerom Biljanom Šondić, osvojili su dve medalje na Međunarodnom plivačkom mitingu “Sve prolazi Zvezda traje” koji je održan u subotu na bazenu SC 25. maj u Beogradu. Marta Konstantinov je bila prva u disciplini 100 m prsno i Martin Ćirković drugi na 200 m prsno.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]