Vaterpolo

Vaterpolisti ‚‚Mladosti" pobednici Kupa Srbije

Pančevo, Ned, 27/03/2016 - 17:51
Tanja Marin

Pančevci sa tri pobede neprikosnoveni na finalnom turniru Kupa Srbije

PANČEVO - Vaterpolisti pančevačke ‚‚Mladosti" osvojili su Kup Srbije u kategoriji trinaestogodišnjaka, koji je ovog vikenda održan na Gradskom bazenu u Pančevu. Ova generacija pančevačkih vaterpolista sa tri pobede u tri utakmice potvrdila je svoju dominaciju u kategoriji dečaka rođenih 2003. godine, pošto iza sebe ima veliki broj titula osvajača Kupa Srbije i prvaka Srbije. 

Na završnom turniru Kupa Srbije pored domaće ekipe ‚‚Mladosti" nastupila su i tri beogradska kluba: ‚‚Taš", ‚‚Beograd" i ‚‚Partizan". Prvog dana mali Pančevci su savladali najtežeg protivnika, ekipu ‚‚Partizana" rezultatom 9:4, zatim su pred njima ustuknuli vaterpolisti ‚‚Beograda" (17:5), da bi u poslednjem susretu osvajači Kupa Srbije rutinski slavili protiv ‚‚Taša" rezultatom 13:7

Vaterpolisti ‚‚Beograda" su savladali ekipu ‚‚Partizana" rezultatom 3:2 u meču koji je odlučivao ko će osvojiti srebrnu medalju, dok su ‚‚Partizanovi" klinci posle dva poraza morali da se zadovolje bronzanim odličjem. Ekipa ‚‚Taša" je bez pobede u tri odigrane utakmice zauzela poslednje, četvrto mesto, na finalnom turniru Kupa Srbije. 

T.M.
MarketingNajnovije vesti