• Veprovi poraženi u dva finala

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Portekli vikend bio je pun izazova za Ragbi klub „Dinamo“, koji je odigrao dva finala u mlađim kategorijama protiv Ragbi kluba „Rad“. Završetak prvenstva za mlađe kategorije doneo je puno uzbuđenja, naročito u kadetskoj selekciji, gde se do samog završetka utakmice nije znao pobednik. „Dinamo“ je vodio tokom čitave utakmice, ali je u poslednjem minutu domaći tim dao pobednički esej za konačnih 24:22.

    Juniori „Dinama“ nisu pružili dostojan otpor „Radovcima“, pa su poraženi 42:0 u utakmici koja je odigrana u Pančevu.

    – Pokazali smo tokom vikenda dobru partiju i tehnički napredak u samoj igri. U daljem periodu želimo da takav pozitivan kurs održimo i u narednoj sezoni. Želimo da nadogradimo našu igru i popravimo ovogodišnji plasman. Bitno je da napomenem da su obe selekcije pokazale fer igru u duhu ragbija. Novi izazovi tek predstoje za ove igrače, gde će većina njih klupski dres zameniti reprezentativnim i nastupati za tim Srbije.

    Uprava kluba se zahvaljuje svima koji su pomogli da se ovi rezultati ostvare, kao i to da se ragbi vrati u Pančevo. Rekao je za „013INFO“ Aleksandar Nedeljković.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]