• Za Panoniju iz Pančeva 24 medalje na atletskom mitingu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju, 11. aprila, u organizaciji vrbaškog atletskog kluba organizovan je prvi atletski miting za decu pod nazivom „Vrbas Kids“.

    Pored Panonije i Vrbasa nastupili su i atletičari iz srbobranskog atletskog kluba, a ukupno je nastupilo preko 90 atletičara.

    Štrkalj Zandi je osvojio zlato na 60 i 200m, Štrkalj Lajči zlato na 60m i srebro na 200m, Štrkalj Nina zlato na 60m i srebro na 200m, Ana Dragojević srebro u skoku u dalj,  Isidora Pavlović srebro u skoku u dalj i zlato na 200m, Mirkov Valentina srebro na 60m i 200m i u bacanju vorteksa, Ignjat Papić srebro na 60m i srebro na 200m, Aleksandar Popov bronza na 60m,  Mirkov Vladimir srebro u vorteksu i zlato na 60m, Ognjen Stojanović zlato u bacanju vorteksa i na 60m,  Strahinja Josipović zlato u bacanju vorteksa,  Ljiljana Josipović srebro u trci na 60m, Petar Sekulović zlato na 60m i bronza na 200m. U trkama štafeta atletskih školica 2010-2015 godišta i u štafeti pionira i juniora AK Panonija je osvojila zlatne medalje.

    Ovo je prva u nizu od trka za najmlađe na malim stadionima Vojvodine

    U nedelju, 11. aprila, u organizaciji vrbaškog atletskog kluba organizovan je prvi atletski miting za decu pod nazivom "Vrbas Kids".
    

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]